Hirdetés
. Hirdetés

Kicsit döcög a WhatsApp Amerikában

|

Számos piacon, köztük az Egyesült Államokban is nehezen terjed a mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás.

Hirdetés

Ennek ellenére a vállalat jelentős bevételt fog realizálni újdonsült tulajdonosa, a Facebook számára - mondta Brian Acton, a WhatsApp társtulajdonosa a StartX, fiatal vállalkozások számára rendezett találkozón.

Hirdetés

A Facebook idén februárban 19 milliárd dollárért vásárolta fel a mobiltelefonos üzenetküldő céget.

Brian Acton kifejtette: a WhatsApp értéke az egymilliárd új felhasználóban rejlik, amit az alkalmazás a közösségi hálónak tud szolgáltatni, még úgy is, hogy a WhatsApp és a Facebook egymástól függetlenül működik tovább.

A felvásárlás ellenére a társtulajdonos úgy látja, hogy a két cég kapcsolata "különálló és egyenlő", továbbá hangsúlyozta: az egybeolvadás veszélyes és kockázatos lenne.

 

Az aggodalomra, miszerint a Facebook adatot gyűjt a mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatáson keresztül, Brian Acton úgy reagált: a WhatsApp nagyon kevés értékes információval rendelkezik a telefonszámokon túl. Ezen felül az összes üzenet titkosított - nyilatkozott később.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.