Hirdetés
. Hirdetés

Kína: 35 millió értékesített LCD-panel idén

|

A növekvő kínai piacon 2011-ben várhatóan 35 millió LCD-panelt értékesít majd a hat legnagyobb gyártó.

Hirdetés

Közismert tény, hogy Kína egyre növekvő piaccal rendelkezik, és ez nincsen másképp az informatikai iparágban sem. Egy olyan területről van szó, ahol ügyes stratégiával a gyártók nagyot növelhetnek eladásaikon. Az LCD-panelek piacán Kínában újra fellendülés várható.

 

Az előrejelzések szerint 2011-ben a legtöbb LCD-panelt a Samsung értékesíti Kínában, 35 százalékos piaci részesedéssel. Őket az LG követi, 30 százalékkal. A Chimei Innolux (CMI) várhatóan 18 százalékos részesedést szerez, míg az AU Optronics 15 százalékosat.

 

A hat legnagyobb gyártó várhatóan 35 millió panelt szállít majd le az idei évben a kínai piacon. Ez enyhe növekedést jelent a tavalyi évhez képest, 2010-ben ugyanis 33 millió darabot értékesítettek. A panelek több mint 50 százaléka LED-es háttérvilágítást használ majd, CCFL helyett.

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.