Hirdetés
. Hirdetés

Kiosztották az InnoMax és InnoApps díjakat

|

Közel hatvan pályamű érkezett az Invitel pályázataira. A kis- és középvállalatok mellett ezúttal egyetemisták is indulhattak a versenyen.

Hirdetés

Második alkalommal szervezte meg az Invitel a hazai kis- és középvállalkozások innovációs versenyét. Olyan cégeket vártak a 2010-es megmérettetésre, amelyek a nehéz piaci körülmények között is kreatív, innovatív ötletekkel képesek előállni. Újdonság az InnoMax Díj mellett az InnoApps Díj, amelyre a felsőoktatási intézmények hallgatói pályázhattak.

A két pályázatra összesen közel 60 pályamű érkezett. Az InnoMax Díj nyertesei:

  • 5-19 fős vállalkozások kategória: Gisdata Kft.; GISearch térkép-alapú internetes keresőmotor. E kategória különdíjasa az MG Park, amely online kertészeti szaktanácsadó rendszert fejlesztett. A különdíj a Kürt Zrt. elismerése.
  • 20-69 fő vállalkozások kategória: Netlock Kft.; közhegyzői hitelesítésre is alkalmas online távkonferencia (hiteles elektronikus taggyűlés);
  • 70-250 fős vállalkozások kategória: Nexon Kft.; költséghatékony komplex humánrerőforrás-menedzsment és vállalatirányítási megoldás.

Az InnoApps Díj nyertesei:

  • „Ne szórakozz" kategória: Huszár Csaba (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem), Car GPS nevű iPhone alkalmazás, amely segít megtalálni az előre bejelölt földrajzi helyeket (például a parkolóhelyet); 
  • „Szórakozz" kategória: Kátai Imre József; CoverWall alkalmazás, amely a régi, elfelejtett zenei albumok felidézését segítendő, azokat háttérképként teszi a számítógépre. Ebben a kategóriában nem a zsűri döntött, hanem az interneten lehetett szavazni. A szavazás a díjátadón zárult. 
  • Zsembery György, az Invitel üzleti működésért felelős vezérigazgató-helyettese rámutatott: az Invitel fő célja a díjakkal, hogy nyilvánosságot teremtsen az innovációknak, és ezzel is hozzájáruljon a kreatív, innovatív cégek üzleti sikereihez.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.