Hirdetés
. Hirdetés

Komoly döntést hozott a Google

|

Fokozatosan térnek vissza az irodába világszerte a Google alkalmazottai, és a többségük valószínűleg az év végéig otthonról fog dolgozni.

Hirdetés

A keresőkirály azt tervezi, hogy a koronavírus-járvány utáni normál életbe való visszatérés keretében július 6-tól több városban újranyitja irodáit, kezdetben 10 százalékos kapacitással, majd szeptembertől 30 százalékosra növeli a kihasználtságot, ha a körülmények ezt lehetővé teszik. A két internetes óriás, a Facebook és Google még március elején rendelte el munkavállalói számára az otthonról történő munkavégzést, miután a kormányok világszerte szigorú vészhelyzeti intézkedéseket vezettek be a tömeges fertőzés megakadályozása érdekében.

Hirdetés

Tegnap a Google azt is bejelentette, hogy ezer dollárt - illetve az Egyeseült Államokon kívül ennek mefelelő összeget - biztosít minden egyes alkalmazottja számára, így járulva hozzá az otthoni munkavégzéshez szükséges eszközök és bútorok költségeihez, mivel arra számít, hogy a munkavállalók túlnyomó része főként távmunkában fog tevékenykedni az év hátralevő részében.

Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója

Kevés olyan alkalmazottja van a vállalatnak, akinek feltétlenül az irodában kell lennie munkája megfelelő színvonalú elvégzéséhez, és ők is rotációs alapon fognak bejárni dolgozni, olvashatjuk Sundar Pichai, a Google vezérigazgatójának blogbejegyzésében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.