Hirdetés
. Hirdetés

Konferencia a leghatékonyabb tőkebevonási módszerekről

|

Startupok és befektetők a Piac&Profit nagyszabású rendezvényén.

Hirdetés

2015. február 5-én rendezik meg a Befektető- és startupkereső konferenciát a BKIK Székházban, Budapesten.

2015 első féléve „aranybánya” lehet a cégek számára, majd sok hónapos szünet következhet a befektetések terén Horgos Lénárd, az M27 ABSOLVO tanácsadó cég kockázatitőke-befektetési szakértője szerint. A Jeremie alapoknak 2015. december 31-ig van lehetőségük a még rendelkezésre álló mintegy 50 milliárd tőkét kihelyezni az innovatív, növekedésre képes magyar vállalkozások részére. Speciális helyzet, hogy arányaiban jóval több pénznek kellene „gazdát találni” jövőre, mint az előző években. Várakozásaink szerint a jó projekttel rendelkező vállalatok jobb feltételek mentén állapodhatnak meg a befektetőkkel, hisz az idő szorítja őket, és ha lehet, elkerülnék a „beragadó pénzeket”.

Egy vállalat számára kifizetődő lehet, ha befektetővonzó, külön startup-vállalkozást indít új innovációi számára.

 

 

A befektetők egyre szívesebben fordulnak a startupok felé, a startupok pedig nélkülük nem boldogulnak. Miért kedveli a tőke az új, innovatív, akár a világgazdaság színpadán is sikerekkel kecsegtető startup vállalkozásokat? Magyarországon az utóbbi két évben (lehet, hogy a Jeremie programoknak köszönhetően) a kockázati tőkebefektetők érdeklődése erősen a startupok felé irányult. A stratégiai befektetők érdeklődése is megváltozott. És ha nem vagyunk startupok? Számíthatunk-e a befektetők figyelmére, s azt mivel érhetjük el? Hogyan tegyük startuppá a cégünkben keletkező innovációs tartalmazó fejlesztéseket?

A Piac&Profit konferenciáján befektetők, startupok, finanszírozással foglalkozók, sikersztorik főszereplői osztják meg tudásukat, tapasztalataikat a résztvevőkkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.