Hirdetés
. Hirdetés

Közös IBM-Oracle kompetenciaközpont

|

Első közös közép-európai kompetenciaközpontját nyitotta meg Budapesten az IBM Magyarország és az Oracle Hungary az Infoparkban.

Hirdetés

A közös kompetenciaközpont hardvereszközeit (szerverek, tárolórendszerek, archiválóeszközök), valamint bizonyos szoftvereket (WebSphere) az IBM Magyarország biztosítja, míg az Oracle Hungary teljes alkalmazásportfolióját (Oracle E-Business Suite, PeopleSoft Enterprise, JD Edwards EnterpriseOne, JD Edwards World) felölelő szoftverlicencekkel járul hozzá a központ működéséhez. A szakértői gárdát a két cég közösen adja.

Az ingyenesen elérhető szolgáltatások között szerepel az Oracle alkalmazások IBM hardverkörnyezetre való hangolása, valamint Oracle alkalmazások és IBM köztesszoftverek összekapcsolása is. A hardver- és szoftverkörnyezet összértéke meghaladja a 3 millió dollárt. 2005 novemberében a két cég közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a kis- és középvállalatok számára kínálja az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert az IBM System i5 520-as és 550-es szerverein.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.