Hirdetés
. Hirdetés

Külön utakon a HP tenyérgépek és noteszgépek

|

A Hewlett-Packard külön üzletággá választotta szét az iPaq tenyérgépekkel foglalkozó egységét, s így most már a notebookok is saját üzleti egységbe tartoznak.

Hirdetés

Dave Rothschild, a Sun Microsystems, a Pixo és a Netscape korábbi vezetője irányítja majd az új iPaq részleget, a jelentéseket pedig Todd Bradley-nek, a HP Personal Systems Group ügyvezető igazgató-helyettesének adja majd le.

Ezelőtt Ted Clark elnökölt a most különválasztott Mobility Business egység felett. Ő a továbbiakban a Notebook üzletágat irányítja majd. A Personal Systems Group így most négy alegységből áll: tenyérgépek, notebookok, asztali gépek és munkaállomások.

A továbbiakban is folytatódik majd a Compaq-tól átvett iPaq készülékcsalád fejlesztése, annak ellenére, hogy a PDA-k iránti kereslet az utóbbi években megcsappant. Szerencsére azonban a legkeresettebb modellek között a Palm Treo mellett a HP-féle iPaq hw6500-as termékcsalád is megtalálható, mely olyan többletfunkciókkal hódította meg a vásárlókat, mint a kontaktlistához adott hangfelismerő lehetőségek, vagy a naptár-, és internetes funkciók.

A HP egy egészen új iPaq kategóriáról rántja majd le a leplet a 3GSM World Congress konferencián, valamint a negyedéves pénzügyi eredmények közlése is a napokban várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.