Hirdetés
. Hirdetés

Legjobbak, jelentkezzetek!

|

A NetAcademia lehetőséget ad diplomaírás előtt álló egyetemistáknak és főiskolásoknak nemzetközi szakmai minősítések díjmentes megszerzésére.

Hirdetés

Az informatikus pálya iránt elhivatott ifjú tehetségek felkutatására és képzésére indít ösztöndíj programot a NetAcademia Oktatóközpont, amely az elmúlt években is nagy figyelmet fordított a kiemelkedő eredményt elérő, informatikus pályára készülő fiatalok támogatására.

A NetAcademia Ösztöndíjat pályázat útján nyerhetik el a diplomatéma-választás, illetve diplomaírás előtt álló, felsőoktatásban tanuló informatikushallgatók. A pályázat két fő témakörben - informatikai rendszerek fejlesztése (DEV), illetve üzemeltetése (ADMIN) - teremt lehetőséget a piaci igényeknek megfelelő szakmai továbbfejlődésre. Az ösztöndíjat elnyert hallgatók hozzáférnek az összesen mintegy 100 témakört lefedő oktatási anyaghoz. A NetAcademia ezen kívül személyre szabott, egyenként 1,5 millió forint értékű informatikai képzéscsomagot biztosít számukra, amely lehetőség teremt az elismert nemzetközi - például Microsoft Certified Professional (MCP) - minősítések megszerezésére is.

A NetAcademia Ösztöndíj a felsőoktatási intézményektől független program, de az oktatóközpont szakmai együttműködésre törekszik az informatikai képzésben részt vevő egyetemekkel, illetve főiskolákkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.