Hirdetés
. Hirdetés

Lengyeleké a VT-SOFT

|

A TETA a szoftverfejlesztéssel és humánügyviteli szolgáltatással foglalkozó VT-SOFT Kft.-ben 86 százalékos részesedést szerzett.

Hirdetés

A VT-SOFT tevékenységi körébe humánügyviteli szoftverek fejlesztése, implementációja és az ahhoz kapcsolódó outsourcing szolgáltatás, valamint kormányzati intézményi projektek megvalósítása és rendszerfelügyeleti szolgáltatás (system management) tartozik. A varsói tőzsdén jegyzett lengyel szoftvercégnek a 31,5 millió zlotyi (körülbelül 2,3 milliárd forint) értékű felvásárlás volt az első külföldi beruházása.

"Célunk, hogy a VT-SOFT HR-megoldások tekintetében mielőbb piacvezetővé váljon Magyarországon, ezt következően pedig megkezdődhessen a terjeszkedés a környező országok piacain. A VT-SOFT szaktudása és a humánerőforrás-menedzsment terén meglévő tapasztalatunk alapján azt reméljük, hogy vállalatcsoportunk a következő két évben Közép-Kelet-Európa egyik vezető HR-megoldásszállítójává válik - fogalmazott Jerzy Krawczyk, a TETA elnöke.

A VT-SOFT ügyvezetése két fővel egészült ki: Marek Kaminski, a TETA gdyniai implementációs központjának korábbi igazgatója a társaság stratégiai irányítását kapta feladatul, Juliusz Zukowski, a TETA tőkebefektetési igazgatója pedig a pénzügyi kontrollért felelős.

"A VT-SOFT vezetése folytatni és fejleszteni kívánja a társaság valamennyi üzleti tevékenységét. A VT-SOFT mostani tevékenysége jól egészíti ki a TETA meglévő portfolióját. Mivel termékkínálatunk lényegében már most is egységesnek tekinthető, így nem kívánunk semmilyen forradalmi változást végrehajtani a jól működő szervezetben" - jelentette be Marek Kaminski.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.