Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a vékonyklienses Windows

|

A régi céges gépek megmentője lehet a Windows 7 alapokon nyugvó Windows Thin PC.

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban jelentette be a vékonykliensekre írt operációs rendszerét, amellyel a mennyiségi licencvásárlók - a virtualizációs technológiáknak hála - újra munkába állíthatják az elavult, több éves munkaállomásaikat. A lebutított Windows 7 alapú platform mostanra formát is öltött, mivel a redmondi szoftvercég kiadta a Thin PC első technológiai előzetesét, amely a Connect oldaláról egy regisztrációért cserébe bárki számára elérhető.

 



A letölthető platform egy 1,2 gigabájtos ISO lemezképfájlban kapott helyett, amely egészen 2011. október 31-ig használható. A Windows Thin PC a legalább 1 GHz-es processzorral, 1 gigabájt belső memóriával, 16 gigabájt szabad tárhellyel és DirectX 9.0-ás, Windows Display Drive Model 1.0 képes videokártyával rendelkező gépekre telepíthető.

Fontos, hogy mivel vékonykliensről van szó, ezért az csak egy szerver alapú környezetben használható, mivel a rendszer a virtuálisan futtatott platformokra és alkalmazásokra támaszkodik. A technológiai előzetesben már helyet kapott a Windows Server 2008 R2 SP1-gyel érkező RemoteFX támogatás, amely mellett a System Center felügyeleti megoldással való együttműködésre is felkészítették a rendszert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.