Hirdetés
. Hirdetés

Lezárult az EPSON nyereményjátéka - gratulálunk a nyerteseknek!

|

Közel 600 jelentkező közül 1 szerencsés egy Epson BX625FWD nyomtatóval, 3 játékos Napi Gazdaság előfizetéssel, valamint minden huszadik kitöltő (összesen 28 fő) egy negyedéves Computerworld és egy negyedéves digitális PC World előfizetéssel lett gazdagabb.

Hirdetés

Az EPSON hazai képviselete egy, a nonstopuzlet.hu és a Computerworld Online felületein futtatott, piackutatással egybekötött nyereményjáték keretein belül a hazai kis- és középvállalatok nyomtatási szokásaira volt kíváncsi. A játékban résztvevő cégek egy rövid kérdőív kitöltésével tudatosíthatták magukban saját nyomtatási szokásaikat, illetve esélyt kaptak arra, hogy megnyerjék a fődíjat, egy Epson BX625FWD multifunkciós, tintasugaras üzleti nyomtatót, amely korábban a PC World Ajánlata díjat is elnyerte. A játékhoz kapcsolódva hat héten keresztül jelentettünk meg hasznos nyomtatási, dokumentumkezelési tippeket tartalmazó írásokat a Computerworld nyomtatott és online kiadásában, valamint a nonstopuzlet.hu weboldalon is. Sorozatunk kicsit rendhagyó volt - a cikkeket hatrészes, formabontó online videó sorozat kísérte Timivel, aki minden bizonnyal az ország egyik legvonzóbb üzleti tintasugaras nyomtató felhasználója. Kiadónk gyöngyszeme minden epizódban újabb oldalról közelített a témához, újabb és újabb tippeket adva ahhoz, hogy miként használjuk ki multifunkciós tintasugaras nyomtatónk képességeit, milyen előnyökkel kecsegtet egy ilyen nyomtató a megszokott készülékekkel szemben és miként használhatjuk azt könnyebben, takarékosabban a mindennapokban.

Következzen tehát nyerteseink névsora:
A főnyereményt, az Epson BX625FWD nyomtatót Schmidt János tolnai egyéni vállalkozó nyerte.

A 3 db Napi Gazdaság negyedéves előfizetésnek következő játékosaink örülhetnek:
Szép Tamás, Budapest
Polyákné Traply Tünde, Budapest
Bánhegyi János, Budapest

Végezetül a negyedéves Computerworld és digitális PC World negyedéves előfizetések nyerteseinek listája:
Szabados Balázs, Budapest
Szabó Orsi, Budapest
Szauer Péter, Pilisvörösvár
Baranyai Zsolt, Budapest
Fazekas Péter, Inárcs
Cserpák Antal, Budapest
Nagy József, Solymár
Kunné Nagy Andrea, Kazincbarcika
Kovács Attila, Óbecse
Brunner Erzsébet, Táborfalva
Bujdos Ádám Alajos, Budapest
Farkas László, Veresegyház
Hervay Tamás, Budapest
Szőcs István, Pilisvörösvár
Kende Árpád, Vokány
Varga Illés, Debrecen
Báder Zoltán, Herend
Dömötör Lajos, Kecskemét
Miavecz Sándor, Tab
Mogyorósi Attila, Budapest
Papp Sándor, Budapest
Varga Tibor Gábor, Demecser
Ádám Anna, Jászapáti
Dr Járosiné Rad Ildikó, Dunaújváros
Nagy Zoltánné, Budapest
Kiss László, Szeged
Dr. Takács Györgyi, Budapest
Márta László, Kecskemét

Ezúton gratulálunk még egyszer a nyerteseknek - aki pedig szeretne megismerkedni az Epson BX625FWD nyomtató előnyeivel, az kattintson az http://epson.web4.hu/ linkre, ahol a fentebb említett cikkekkel illetve Timi videóival találkozhat. A kérdőív eredményeinek kiértékelése folyamatban van, hamarosan közzétesszük a felhasználói szokásokra vonatkozó információt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.