Hirdetés
. Hirdetés

Lezárult az Euroweb felvásárlása

|

Az Invitel lezárta az Euroweb Internetszolgáltató Zrt-nek és az Euroweb Romania S.A-nak ("leányvállalatok") a megvásárlását.

Hirdetés

A Leányvállalatokért kifizetett vételár 30 millió dollár volt. Az Invitel megerősítette, hogy megszerezték a magyar hatóságoktól szükséges összes engedélyt, illetve megtörtént az ügylet jóváhagyása az Euroweb részvényesei által. Az Invitel meggyőződése, hogy a magyarországi cégvásárlás hivatalos lezárása további lehetőséget biztosít ahhoz, hogy országosan erősíteni tudja versenypozícióját.

Az Invitel vezérigazgatója, Martin Lea szerint a cégvásárlás megnyitja a lehetőséget ahhoz, hogy az Euroweb magyarországi piacon bevezetett innovatív termékfejlesztéseit az Invitel meglévő, erős termékpalettájába illessze, továbbá hogy az Euroweb ügyfeleinek a távközlési szolgáltatások szélesebb skáláját kínálhassa.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.