Hirdetés
. Hirdetés

Lezárult az SPI Dynamics akvizíciója

|

A HP lezárta a webes alkalmazások biztonságát értékelő szolgáltatásokban utazó SPI Dynamics felvásárlását.

Hirdetés

A HP a jövőben beépíti az SPI Dynamics alkalmazásbiztonsági szoftvereit a BTO (Business Technology Optimization) portfólió minőségbiztosítási megoldásai közé. Olyan szolgáltatáskategóriáról van szó, amelynek segítségével - az automatizálás révén - a stratégia, az alkalmazások és az üzemeltetés szintjén is fokozható az IT-beruházások értéke: az alkalmazásbiztonsági technológia a webes alkalmazások teljes életciklusán át segít értékelni és azonosítani a biztonsági sérülékenységeket. Az SPI Dynamics szoftverei az auditálási és a megfelelési előírások teljesítését is támogatják.

A tranzakció pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra; az SPI Dynamics a jövőben a HP Technológiai Megoldások divíziójánál működő szoftverüzletág része lesz. Az SPI Dynamics QAInspect és a HP Quality Center integrált változata már jelenleg is kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.