Hirdetés
. Hirdetés

Lymphomás a Microsoft társalapítója

|

A milliárdos üzletember, Paul Allen tovább folytatja a munkát, és bizakodik, hogy legyőzi a kórt.

Hirdetés

Paul Allen, a rák speciális válfajával küzdő Microsoft-alapító
Paul Allennél a rák egy speciális fajtáját, a non-Hodgkin lymphomát diagnosztizálták az orvosok, áll a milliárdos befektető lányának levelében, amelyet a nemrégiben juttatott el apja cégének.

Az 56 éves Allen a világ egyik leggazdagabb embere, az idei listán a 32. helyen szerepel. Bill Gates-szel közösen alapította a Microsoftot, de 1983-ban Hodgkin-kóros megbetegedése miatt elhagyta a vállalatot. Azóta szerteágazó befektetéseiből él; létrehozta a Vulcan befektetőcéget, amelynek jelenleg vezérigazgatói posztját tölti be, részesedése van a DreamWorks filmstúdióban, az Oxygen Media műsorszolgáltató vállalatban, a Charter Communications-ben, amely az Egyesült Államok harmadik legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, valamint még több mint negyven technológiai-, média- és tartalomszolgáltató vállalatban. Allen a sportban is aktív befektető, övé a Seattle Seahawks amerikai foci csapat, a Portland Trail Blazers kosárlabdacsapat, valamint a Seattle Sounders FC futballcsapat.

Jody Allen levelében az áll, az üzletember a lymphoma non-Hodgkin változatában betegedett meg, ami a betegség egyik legismertebb változata. A diagnózis novemberben jutott a család tudomására, Allen azóta kemoterápiás kezelésen vesz részt. Bár a hír rosszul érintette őket, a befektető lánya hozzáteszi, apja egyszer már legyőzött egy hasonló kórt, és ezúttal is pozitívan tekint a jövőbe. A levélben az áll, az üzletember továbbra is dolgozni fog, nem mond le a Vulcanban és a Charterben betöltött pozícióiról. Az angol nyelvű levél itt olvasható el.

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.