Hirdetés
. Hirdetés

Magyar fejlesztéstől retteghetnek a rablók

|

Uniós támogatással vált szélesebb körűvé a nagy értékű rakományok és pénzszállítók biztonságát növelő WebEye szolgáltatás.

Hirdetés

Az Új Széchenyi Terv keretében a WebEye International Kft. 16 millió forint uniós támogatást nyert el GPS-alapú WebEye telematikai rendszerének továbbfejlesztéséhez, a már megvalósult projekt a vagyonvédelmi és biztonságtechnikai, valamint a készpénz-logisztikai iparágak támogatását szolgálja.


Az egy évig tartó, szeptember végén zárult WebEye Security Service Solutions fejlesztésén 5 fő dolgozott, amelyhez a vállalat 16.590.739 forint értékű uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi terv „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” nevű pályázat KMOP-1.1.4-11/B-2011-0121 azonosító számú projekt keretében. Az így megvalósított távvezérelt biztonsági szolgáltatás képes figyelni a nagy értékű árukat fuvarozó cégek teljes logisztikai folyamatát, vagy éppen egy pénzszállító autó állapotát.


A fejlesztésnek köszönhetően teljes körű információ áll valós időben rendelkezésre a megfigyelés alatt álló biztonságtechnikai zárszerkezetek állapotáról, amelyeket közvetlenül a diszpécser központból is lehet vezérelni. A rendszer központi eleme a riasztási funkció, bármilyen szokatlan, a szállítási tervben nem szereplő esemény esetén riaszt méghozzá úgy, hogy a riasztási információkat kép és hang formájában is megjelennek. A beérkező riasztási adatokat a rendszer figyeli és rögzíti, így azok bármikor visszakereshetőek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.