Hirdetés
. Hirdetés

Magyar partnert díjazott az Oracle

|

A RacioNet a Budapesten megrendezett Oracle Partner Day konferencián vehette át az elismerést.

Hirdetés

Az Oracle Exellence Awards a kimagasló teljesítményt, szakértelmet és innovációt ismeri el a partnerek körében, több kategóriában. A RacioNet Zrt. az indoklás szerint annak a többletértéknek köszönheti a díjat, amelyet az Oracle adatbázis-kezelő alapjain adott a magyar adó- és vámhivatal (NAV) pénztárgép-projektjéhez.

A regionális szintű rendezvényen, amely a Balti-államoktól Dél-Európáig 10 országból mintegy 400 résztvevőt vonzott Budapestre, az Oracle további hét partnerét részesítette szakmai elismerésben az üzleti alkalmazások, a köztesszoftverek, a szerverek és tárolók, a felhő alapú és az iparági megoldások értékesítésében, implementálásában és támogatásában elért eredményekért.

 Michel Clement, az Oracle regionális alelnöke Budapesten 

Michel Clement, az Oracle közép-kelet-európai alelnöke a díjátadót megelőző előadásában azokat a kihívásokat és lehetőségeket tekintette át, amelyeket a térség piacai tartogatnak a partnercégek számára.

- Régiónk már nem növekedik olyan ütemben, mint a BRIC országok csoportja, de még nem zárkózott fel a fejlett piacokhoz sem – mondta az alelnök. – A térségben működő szervezeteket az igényesség jellemzi, miután ügyfeleik és alkalmazottaik egyaránt magas színvonalú szolgáltatásokat várnak tőlük, amelyeket behatárolt IT-költségvetésből kell megvalósítaniuk. Az informatikát egyszerűbbé és hatékonyabbá kell tennünk számukra, hogy az továbbra is az üzleti innováció hajtóereje lehessen.

Az Oracle az infrastruktúrától a köztesszoftveren át az alkalmazásokig vertikálisan integrált hardver- és szoftvertermékekből, valamint magán-, nyilvános és vegyes felhőben elérhető szolgáltatásokból alakította ki az ehhez szükséges portfóliót, amelyre partnerei is építhetnek az olyan, speciális szakértelem megszerzését segítő programokon keresztül, mint például az Oracle Cloud Partner Services.

Hirdetés

A térségünkben tevékenykedő 846 Oracle-partner közül 507 cég rendelkezik speciális kompetenciákkal – 83 vállalat szakosodott a gyártó integrált rendszereinek (engineered systems), 47 a SaaS szolgáltatások területére.

– Közép-kelet-európai bevételeink 60 százalékát partnereinken keresztül érjük el – emelte ki Michel Clement. – Közreműködésükkel eddig 33 integrált rendszert értékesítettünk a térségben, amelyeken 75 ISV alkalmazást teszteltünk és optimalizáltunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.