Hirdetés
. Hirdetés

Magyar siker a Best in Biz Awardson

|

Arany és ezüstérmet is nyert a hazai vállalkozás.

Hirdetés

A magyar fejlesztésű OrthoGraph Architect épületfelmérő CAD alkalmazás első díjat nyert az „App of the Year” (Év alkalmazása) kategóriában és ezüstérmet nyert a „Most Innovative Product of the Year – SMB” (Az év leginnovatívabb terméke) kategóriában a Best in Biz Awards 2014 International-en, az egyetlen független üzleti versenyen, amelyet a nemzetközi sajtó neves tagjai és iparági elemzők bíráltak el.

Hirdetés

A versenyen különböző kategóriáiban a világ legnagyobb cégei is megmérkőztek egymással, az OrthoGraph pedig az egyetlen magyar fejlesztésű termék, mely idén díjat nyert, egyszerre kettőt is.

Az OrthoGraph Architect 3D egy magyar fejlesztésű alaprjzfelmérő alkalmazás iPad-re. Az OrthoGraph az első alaprajz készítő alkalmazás az úgy nevezett sketch&tap funkcióval: a szoftver felismeri a képernyőre készített szabadkézi rajzokat és falakká alakítja őket. Az alkalmazás a lemért távolságokat és átlókat használva pontos és professzionális alaprajzokat hoz létre, melyek azonnali visszajelzést biztosítank a mérés pontosságáról már a helyszínen. Az OrthoGraph az épületfelmérésen felül a BIM koncepciót is támogatja, azáltal, hogy lehetővé teszi szöveges/numerikus tulajdonságok és csatolt képek tárolását.

Több, mint 200 állami és magántulajdonú cég képviselte a gazdaság számos szektorát 30 országból és versenyzett a Best in Biz Awards második éves nemzetközi programjában. A Best in Biz Awards 2014-es résztvevői számos kategóriában mérettethették meg magukat, úgy mint „Az év leggyorsabban növekvő cége”, „Az év leginnovatívabb vállalkozása”, „Az év leginnovatívabb terméke”. A 2014-es Best in Biz Awards győztesei egy 27 bírából álló testület komplex pontozási rendszere alapján lettek meghatározva. A bírák a nemzetközi sajtó jeles képviselői közül kerültek ki, a hírek, technológia, pénzügy és üzleti területről, a világ 17 országából, képviselve így az összes kontinest.

 

„A Best in Biz Awards 2014 International-re beadott pályázatok nagyon magas színvonalat képviseltek, különösen azokban a kategóriákban, melyek kritikusak a gazdaság fejlődése szempntjából.” Mondta Damon Kitney, üzleti szerkesztő a The Australian magazinnál. „ Végül aszerint hoztam meg a döntésemet, hogy melyik vállalkozásnak van a leginkább átalakító hatása, nehéz volt választani, hiszen mindnyájan különböző módkon ugyan de mégis erős változásokat hoznak az adott iparágba.”

A Best in Biz Awards 2014 International versenyen díjazottak teljes listáját itt olvashatja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.