Hirdetés
. Hirdetés

Magyar tehetségek Amerikában

|

Három fiatal magyar startup vállalkozás, valamint Bucsi Réka animációs filmrendező mutatkozik be a South by Southwest-en (SXSW), a világ legnagyobb technológiai fesztiválján az Egyesült Államokbeli Austinban.

Hirdetés

A magyar tehetségek a Design Terminál és a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) jóvoltából vesznek részt a nemzetközi fesztiválon március 20-ig, olvasható a kiadott közleményben. A Design Terminál mentoráltjai közül az egészségügyi dolgozóknak és pácienseknek készült mobilalkalmazást fejlesztő Laborom, az álláskeresők számára létrehozott, online interjúszervező alkalmazást készítő KaliJob, valamint a katasztrófavédelem és a kutató- és mentőcsapatok által használt drón szoftverfejlesztésével foglalkozó DroneIQ mutatkozhat be az Egyesült Államokban. A csapathoz a Design Terminál partnerének, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) korábbi hallgatója, Bucsi Réka is csatlakozott. Az animációs filmrendező a Symphony no.42 című filmjével már több mint ötven nemzetközi díjat nyert el.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.