Hirdetés
. Hirdetés

Már Apple rendszerintegrálással is foglalkozik a Delta Systems

|

A Delta Technologies Nyrt. leányvállalata az elsők között vált az Apple hivatalos partnerévé, így már Apple termékek munkahelyi környezetben való használatának bevezetését is intézi.

Hirdetés

Megállapodást kötött a Delta Technologies Nyrt. az Apcom Hungary Kft.-vel, az Apple termékek magyarországi disztribútorával. Ennek értelmében a Delta Technologies Nyrt. 100%-os leányvállalataként üzemelő Delta Systems Kft. hivatalos Apple viszonteladó lett, a cég ügyfelei teljes körű segítséget kaphatnak Mac számítógépek, iPad és iPhone készülékek, valamint kiegészítőik munkahelyi bevezetését, integrálását illetően.

"Az együttműködésnek köszönhetően magabiztosan ajánlhatjuk vevőinknek olyan rendszerek felépítését, melyekben Apple eszközök is vannak, és ezekre is kiterjednek az üzembiztonsági, ügyfélszolgálati, kiberbiztonsági és egyéb felhőszolgáltatói vállalásaink"

- mondta el Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetője.

Hirdetés

Az Apple eszközök bevezetéséhez nincs szükség arra, hogy a vállalatok kizárólag a gyártó termékeit használják, a Delta Systems segít vegyes munkakörnyezet kialakításában, az esetlegesen felmerülő kompatibilitási problémák áthidalásában - a munkatársak maguk dönthetik el, MacOS-t vagy Windowst szeretnének-e használni. Az Apple Business Manager segítségével a cégek egyszerűen készíthetik fel eszközeiket és üzemelhetik be azokat, nem kell egyesével konfigurálniuk.

Az infrastruktúra nagy előnye a biztonság, a kiváló felhasználói élmény, az eszközök kommunikációjának gördülékenysége, valamint az alacsonyabb karbantartási költségek, köszönhetően a készülékek hardveres és szoftveres stabilitásának. A Delta Systems minősített NATO beszállítóként és NATO Biztonsági Beruházási Programokban való résztvevőként a biztonsági szempontokat kiemelten kezeli. A mobileszköz-menedzsment vállalati flotta szinten való biztosításával az ügyfelek rengeteg időt, erőforrást spórolhatnak meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.