Hirdetés
. Hirdetés

Már nem sokáig olcsó a Windows 8

|

Februártól mélyen a pénztárcájukba kell majd nyúlniuk a frissíteni kívánóknak.

Hirdetés

A Microsoft számos praktikával próbálta ösztönözni a Windows XP, Vista és 7 operációs rendszereket használó ügyfeleit a csempés felületű szoftverére való váltásra, beleértve a leárazás ősi módszerét is; a vállalat jelenleg még tartó akciója keretében csupán 40 dollárért, azaz körülbelül 9000 forintért lehet frissíteni a Pro verzióra.


Sajnos ezen áldásos állapot február elsejével véget ér: a Windows 8 otthoni kiadására való frissítés a kérdéses időpont után 120 dollárba (~26 ezer forintba) fog kerülni, míg az operációs rendszer Pro kiadásáért 200 dollárt (~44 ezer forintot) fog kérni a redmondi szoftvercég.


Ezen felül megemlítendő, hogy ugyanezen időponttól kezdve a „sima” Windows 8-ról a Pro verzióra való frissítés 70 helyett 100 dolláros (~22 ezer forintos) anyagi terheléssel fog járni, míg a Windows 8 Pro felhasználóknak momentán ingyen osztogatott Media Center 10 dollárba (bő 2000 forintba) kerül majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.