Hirdetés
. Hirdetés

Másodpercek alatt elkapkodták a Huawei csúcsmobilját

|

Magas ára és a koronavírus járvány ellenére nagy a kereslet a Mate Xs iránt.

Hirdetés

Hirdetés

Kínában hivatalosan ma lehetett először megvásárolni a Huawei kihajtható Mate Xs 5G-képes okostelefonját, amely borsos 2449 dolláros ára ellenére pár másodperc alatt elfogyott. A következő értékesítési nap március 8-án lesz.

A Mate Xs NSA/SA 5G támogatással, elődjéhez a Mate X-hez képest jobb minőségű kijelzővel és strapabíróbb pántrendszerrel kerül forgalomba. Jelenleg debütál a modell Spanyolországban és már előrendelhető Németországban. Hazánkban először a Huawei Experience Store-ban lesz március végétől megvásárolható 999990 forintért.

Az Android 10 kompatibilis EMUI 10 rendszert futtató kihajtható mobil támogatja a multi-window használati módot, amely lehetővé teszi, hogy két app egymás mellett jelenjen meg, és kommunikáljon egymással. Szöveg, képek és dokumentumok egyszerű vontatással vihetők át az egyik alkalmazásból a másikba. Az amerikai szankciók miatt Google-appok nem használhatók a Mate Xs-en.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.