Hirdetés
. Hirdetés

Másolja a Sonyt a Microsoft

|

Leutánozták a PlayStation 4 startját.

Hirdetés

A Redmondiak új konzoljából egymillió darabot adtak el az első napon csakúgy, mint a Sony új készülékéből, egy héttel ezelőtt. A játékosok évek óta várták a két gyártó legújabb hardverének megjelenését, ezért a rekordeladás nem igazán meglepetés.

 

Nyilatkozatában a Microsoft kiemelte, mennyire büszkék az Xbox rajongók lelkesedésére. A gamerek konzol megjelenésével egy időben több online játékot is kipróbálhattak, így a vállalat hihetetlen mennyiségű adatot gyűjthetett össze szervereiről.

Kiderült, hogy az első napon több mint 60 millió zombit öltek meg a „Dead Rising 3”-ban, közel 6 millió kilométert vezettek le a „Forza Motorsport 5” játékban és 8,5 millió ellenséget győztek le a „Ryse: Son of Rome”-ban.

A kritikusok is jól fogadták az Xbox One-t kiemelve annak lenyűgöző grafikáját. De a játékon kívüli funkciók, mint az élő televíziózás vagy a Skype integráció is örömmel fogadott újdonság. Igaz ezek nem minden országban érhetőek el.

Hirdetés

A játékboltok is örülhetnek, a két konzol megjelenésének köszönhetően nagyon erős karácsonyi szezonra számíthatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.