Hirdetés
. Hirdetés

Megalakult a Magyar DigiLean Egyesület

|

Számos tanulmány szól arról, hogy a magyar ipari cégek értékteremtő képessége erősen fejlesztendő állapotban van. Ennek egyik leghatékonyabb módja a digitalizáció gyorsítása. A gyakorlatban azonban a kérdés mindig a HOGYAN? Mi legyen a stratégia?

Hirdetés

Két évvel ezelőtt éppen ezért jött létre a Digilean Competence Hub, hogy a gyártó cégek számára egy olyan erős információs és szakmai műhelyt hozzon létre széles körű ismeretekkel rendelkező tagokból, melynek segítségével igazi katalizátorai lehetnek a folyamatnak.

A Hub aztán hónapról hónapra bővülő tagságának döntése alapján idén nyáron egyesületté alakult, és új néven: MAGYAR DIGILEAN EGYESÜLETKÉNT folytatja munkáját.

A 12 cég összefogásával létrejött egyesület ezt tűzte a zászlajára: Gyakorlatias tudásátadás az ipari szereplők számára a lean menedzsmenttől az ERP rendszereken keresztül, a robotizáción, digitális folyamatmodellezésen és az elkészült gyártmányok digitális képfeldolgozásán túl egészen a jövő iparának modern innovációjáig terjedő skálán.

Hirdetés

Az Egyesület tagjai az elmúlt két évben számos webináriumot tartottak, ahol az új egyesület tagjai komoly értéket képviselő, szakmai tapasztalatokat és gyakorlatias tippeket adtak át a többszáz érdeklődő cég tagjainak.

Idén pedig már két, különleges roadshowt is tartottak, először Debrecenben majd Balatonfüreden. A program lényege az volt, hogy nem frontális előadásokon keresztül adtak át ismereteket a helyszínenként közel félszáz résztvevőnek, hanem egy körforgásos, workshop rendszeren keresztül dolgozhattak együtt az érdeklődők a szakértőkkel.

A 2023-as évben folytatják a webináriumokat, az országjáró Roadshowkat, illetve 2023. június 1-én Budapesten konferenciát is tartanak az ipari digitalizáció iránt érdeklődő szakemberek, cégvezetők számára.

A tudásátadáson túl közös projektek, szolgáltatások is a következő évek tervei közé tartoznak. Az Egyesület várja további tagok és pártoló tagok jelentkezését, akik szívügyüknek tekintik a magyar gazdaság motorjának tekinthető gyártó cégek digitalizációjának támogatását.

További részletek a https://digilean.hu/ oldalon olvashatóak, illetve az info@digilean e-mail címen lehet felvenni velük a kapcsolatot.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.