Hirdetés
. Hirdetés

Megatrend: növekszik az igény az ügyviteli rendszerek iránt

|

A Megatrend Zrt. idei árbevétele várhatóan 1,5 milliárd forint körül lesz, míg a nyeresége eléri a 100 millió forintot; a jövő évben már 2 milliárd forint forgalmat és 200 millió forint profitot jeleznek előre.

Hirdetés

A bevétel legnagyobb része, mintegy 950 millió forint az Infosys integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerből származik, rendszerintegrációból 410 millió forint, míg az IseeSec információbiztonsági rendszerből 90 millió forint bevétel származott - mondta el K. Szabó Imre elnök-vezérigazgató és Ferenczy Imre vezérigazgató a Megatrend 20 éves fennállásának évfordulója alkalmából rendezett sajtóbeszélgetésen.

K. Szabó Imre hozzátette: az IDC felmérése szerint - az SAP és az Oracle után - a Megatrend 2005-ben a legnagyobb hazai ERP szállító volt; reményeik szerint az idei évben visszakapaszkodnak a második helyre. Az idei projektek közül az elnök-vezérigazgató a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumnál és 18 intézményénél bevezetett komplex ügyviteli irányítási szoftver bevezetését emelte ki. A cég 2006. júliusában kötött szerződést a minisztériummal, a rendszer 2007. január 1-én indul élesben. K. Szabó Imre szerint a költségvetés megszorítások következtében várhatóan tovább növekszik az ügyviteli rendszerek iránti igény az államigazgatásban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.