Hirdetés
. Hirdetés

Megbízható szerver- és felhőmegoldások költséghatékonyan

|

A mikroszerverek piacán évek óta jelentős mértékű növekedés figyelhető meg.

Hirdetés

 A termékkör népszerűségének egyik oka, hogy a BYOD (Bring Your Own Device) mozgalom a kis-és középvállalatok körében is terjed; ezen vállalatok munkatársait is egyre inkább ösztönzik a különböző személyes mobil számítástechnikai eszközök munkára történő használatára. Ehhez azonban az adott vállalatnak megbízható szerver- és felhőmegoldásokra van szüksége, amelyet a kkv-k számára leginkább egy mikroszerver képes költséghatékonyan biztosítani. A mikroszerverek ugyanis nagy sűrűségüknek és alacsony áramfogyasztásuknak köszönhetően gazdaságosabban működtethetőek, mint nagyobb társaik, így ideálisak olyan kisebb vagy közepes méretű vállalatok számára, akik alacsonyabb IT-költségvetéssel rendelkeznek, mégis professzionális szervermegoldást szeretnének infrastruktúrájukban működtetni.

A Dell a PowerEdge C5000 sorozatának két tagja, a PowerEdge C5125 és PowerEdge C5220 mikroszerver ezt a trendet követi, és nyújt gazdaságos, mégis megbízható adattároló és -kezelő megoldást. A PowerEdge C5125 és PowerEdge C5220 esetében akár 12 mikroszerver is behelyezhető egy 3 egység méretű házba, amely által négyszer akkora sűrűség érhető el, mint három hagyományos, egycsomópontos, egy egység méretű állványba szerelhető szerver esetében. A nagy sűrűségnek köszönhetően mindkét mikroszerver esetében az energiafelhasználás mellett tovább csökkenthető a helyigény és a kábelmennyiség is.

A PowerEdge C5125 mikroszerver rugalmasan bővíthető, így a vállalattal együtt az adott szerver mérete is gond nélkül növekedhet. A PowerEdge C5125 webes frontend- vagy bejelentkezési szerverként is működtethető, nagy sűrűsége révén pedig ideális megoldás a statikus weblapok kiszolgálására. A PowerEdge C5220 esetében a nagy sűrűség, valamint a hatékony hűtést és kábelezést biztosító megosztott infrastruktúra révén rendkívüli hatékonyság érhető el a felhőalapú rendszerek, továbbá a dedikált, virtualizált, megosztott, gyökérszintű hozzáférésű, illetve SQL hosztolás esetén. Ezekhez a feladatokhoz egy kis- vagy középvállalkozásnak tehát nem szükséges nagy költségvetéssel bonyolult szerver- és adattároló-hálózat kialakítása; elegendő egy PowerEdge mikroszerver telepítése, amely a későbbiekben a megnövekedett igényeknek megfelelően szükség szerint tovább bővíthető.

A Dell professzionális támogatással is segíti a kkv-kat a PowerEdge mikroszerverek telepítésében, testre szabásában és működtetésében. Elérhető infrastruktúra-tanácsadás az adatközpont optimalizálásához, egyéni állvány-integrációs szolgáltatások a számítási kapacitás gyors bővítéséhez, és további támogatási szolgáltatások gyors és átfogó hibakereséssel és -javítással, hogy az adatközpont mindig a legnagyobb hatékonysággal üzemelhessen. Emellett a Dell PowerEdge mikroszerverekhez a Dell partnereinek minősített szoftvereit kínáljuk, amelyek nagy adatmennyiség kezelése és a felhőalapú számítástechnika területén nyújtanak kiváló megoldásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.