Hirdetés
. Hirdetés

Megdöbbentő bejelentés a Microsofttól

|

Az elkövetkező 15 hónapban minden eseményét kizárólag online rendezi meg a szoftvergyártó óriás a koronavírus-járvány miatt.

Hirdetés

Hirdetés

Úgy tűnik, nem számít a koronavírus-járvány gyors lefutására a Microsoft, amely bejelentette, hogy 2021 júliusáig minden rendezvényét virtuális formában tartja meg. Ez más szóval azt jelenti, hogy a vállalat minden egyes új hardver- és szotvertermékének a bemutatása online, résztvevők nélkül történik majd az elkövetkező 15 hónapban.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a soron következő rendezvényeket digitálisan tartják meg a redmondiak, a mostani lépés ugyanakkor azt jelzi, hogy a Microsoft hosszabb távú stratégiát dolgozott ki a koronavírus által okozott válsághelyzet kezelésére. Vagyis csak akkor rendez majd közönség részvételével termékbemutatókat, amikor azt már abszolút biztonságosan megteheti.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.