Hirdetés
. Hirdetés

Megfizethető Dell gép Kelet-Európának

|

Legalábbis annak titulálja a Dell az Inspiron 1501-et, melyet otthoni felhasználóknak és kisvállalkozásoknak ajánlják a szegényebb EMEA piacon.

Hirdetés

Az Inspiron 1501 az első notebook a Dell kínálatában, mely AMD processzorral is kapható. A gépet Kelet-Európa, Afrika és a Közel-Kelet otthoni felhasználóinak, kisvállalkozásainak szánja a gyártó. A vásárlók több AMD processzor közül is választhatnak, mint amilyen például az AMD Sempron, AMD Turion 64 és AMD Turion 64 X2 széria.

Az ügyfelek az alkatrészeket is igényeiknek megfelelően maguk választhatják ki, a notebook akár 2 GB DDR2 memóriával és 80 GB merevlemezzel is megvásárolható. Az Inspiron 1501 a Microsoft Windows Vista futtatására is alkalmas. A gép ára a kiválaszott konfiguráció függvényében alakul.

A gép ezüst és fehér külsővel kapható. A noteszgép 15,4 hüvelykes szélesvásznú képernyővel és integrált vezeték nélküli hálózati csatlakozóval kerül forgalomba. Ez ugyanakkor az első olyan Inspiron, amely alapból Standard három az egyben kártyaolvasóval rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.