Hirdetés
. Hirdetés

Megveszik a Preactor-csoportot

|

Új taggal bővül a Siemens Ipari Automatizálás divíziója.

Hirdetés

A Chippenham (GB) székhelyű Preactor-csoport átvételével a Siemens tovább erősíti globális vezető pozícióját az ipari szoftverek piacán. A Manufacturing Operations Management (MOM) területen meglévő kínálatát lényeges elemmel bővítik a Preactor APS (Advanced Planning and Scheduling)-szoftvermegoldásai.



A Preactor húsz éve fejleszt szoftvermegoldásokat a hatékony és automatizált termeléstervezési folyamatokhoz. Az átvételi tranzakció lezárta után a vállalat a Siemens Ipari Automatizálás divíziójának szervezetébe tagozódik be. Az ennek megfelelő megállapodást június 3-án írták alá. A vételárat nem hozzák nyilvánosságra.

Az 1992-ben alapított Preactor-csoport a székhelyén kívül Észak-Amerikában, Indiában, Franciaországban, Spanyolországban és Kínában rendelkezik képviselettel. A Preactor APS szoftverét 4500 közép- és nemzetközi tevékenységű vállalatnál telepítették 75 országban. A termék segíti felhasználóit a termelési költségek csökkentésében és a szállítási határidők pontos betartásában.

„A Preactor-csoport megvételével tovább építjük ipariszoftver-szállítói pozíciónkat a gyártás és logisztika területén” – mondta Anton S. Huber, a Siemens Ipari Automatizálás divíziójának CEO-ja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.