Hirdetés
. Hirdetés

Menekülnének a dolgozók a Microsofttól és az Apple-től

|

Több, mint a felük távozáson töri a fejét. Keveslik a pénzt.

Hirdetés

Hirdetés

A Google-hoz, Microsofthoz és Apple-höz hasonló hatalmas IT-cégekről az a közhiedelem, hogy fantasztikus munkahelyek, ám egy friss keletű vizsgálat szerint az ott dolgozók ezt másképp látják.

A Blind csevegőalkalmazás azt kérdezte anonim felhasználóitól, hogy mennyire érzik megbecsülve magukat munkahelyükön.

A Netflix, a Dropbox és a Facebook alkalmazottai voltak a legelégedettebbek a fizetésükkel, az Apple és a Microsoft dolgozóinak több mint fele viszont úgy érezte, hogy jóval többet kéne kapnia a munkájáért.

Nem egy álommunkahely.

Arra a kérdésre, hogy gondolkodnak-e a távozáson, a Microsoft alkalmazottainak több, mint hetven százaléka válaszolt igennel.

A top 10 technológiai cég közül a Microsoftnál volt a legmagasabb azok aránya, akik szívük szerint új munkahely után néznének. De nem vághat fel az Amazon, az Apple és a Google sem: ezeknél a nagyvállalatoknál a dolgozóknak legalább a fele a váltáson törte a fejét.

A legkevesebben a Netflixre panaszkodtak, itt csupán harminc százalék akart új munkahelyet keresni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.