Hirdetés
. Hirdetés

Mennyit ér a weboldalam?

|

Egy internetes szolgáltatással most felértékelheted az oldalad. Teszteltük, nekünk tetszik.

Hirdetés

Mi számít igazi értéknek egy internetes szolgáltatás esetében? A közösség ereje, a nemzetközi, vagy hazai ismertség, a piaci potenciál? Igazán nehéz pontosan megmondani.

Ennek ellenére immáron a hazai weboldalakra is elérhető az az ingyenes web-alapú értékelési szolgáltatás, amely honlapokkal kapcsolatos információkat, látogatói statisztikákat összevetve a honlapok becsült értékéről nyújt információkat. A Bizinformation.com hazai szekciója egyébként a pagerank, a kapcsolódó oldalak száma, a közösségi szolgáltatásokkal való összekapcsolódást is megvizsgálja mielőtt kidobná a becsült értéket.

Az oldal szerkesztői természetesen jelzik, hogy a kapott érték csupán becslés, mégis egyfajta támpontot jelenthet azoknak, akik tudni szeretnék, hogy nagyjából mit ér a piacon az oldaluk.

mindmegette.jpg


A főoldalon megtalálhatjuk a hazai 10 legértékesebb domaint is, amelyek közül meglepő módon az első a Google magyar keresője, második az iWiW és csak tizedik az Index. Lehet persze azon is vitázni, hogy a t-online.hu miként előzi meg a startlapot, vagy a blog.hu-t, de ez már inkább részletkérdés.

A csupán bejegyzett domainekre is kaphatunk becslést, de ennek persze a valódi értékét csak az oldal beindítása után képes a szolgáltatás reálisan kiszámolni.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.