Hirdetés
. Hirdetés

Mindenlátó műszerfal

|

Kulcsfontosságú a digitális átalakulás korában, hogy minden üzleti döntéshozó friss, könnyen áttekinthető adatokat lásson, azokhoz közvetlenül hozzáférjen az ERP-rendszerből.

Hirdetés

Hirdetés

A PROGEN Kft. sERPa vállalatirányítási megoldása egyrészt tartalmazza az alapvető riportkészítő, jelentés-, beszámoló- és statisztikaszerkesztő funkciókat, melyekkel részletesen, az alapadatokig lefúrva elemezhető a vállalkozás teljesítménye a különböző területeken. Másrészt a sERPa új fejlesztésként olyan személyre szabható Műszerfalat is kapott, amely vizuális felületen - diagramokon, grafikonokon, akár térképen - jeleníti meg a döntéshozók számára fontos mutatók (a forgalmi és termelési adatok, rendelések, árbevétel, készlet, kintlévőség stb.) alakulását. Segítségével a döntéshozó első ránézésre átlátja a legfontosabb elvárások teljesülését, az eltérést a céloktól, így azonnal beavatkozhat a folyamatokba.

           

Minthogy az adatok a sEPRa-ban keletkeznek, külön adatkapcsolatra nincs szükség, és a böngészőből futtatható Műszerfal - megfelelő biztonsági protokollok mellett - bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhető internetkapcsolaton keresztül. Üzleti területenként előre összeállított felületek mellett a felhasználók a Rugalmas Adatelérés funkcióval igényeik alapján "önkiszolgáló" Műszerfalakat is kialakíthatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.