Hirdetés
. Hirdetés

Mit gondol, mit használnak havonta másfél milliárdan?

|

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a Facebook: a havi aktív felhasználók száma most először lépte át az 1,5 milliárdot.

Hirdetés

A rekordot harmadik negyedéves pénzügyi eredményeivel együtt tette közzé a közösségi szolgáltatás, amely a vártnál jobb lett. A bevétel 4,5 milliárd dollárt tett ki, 41 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, a nettó profit pedig 11 százalékkal 896 millió dollárra nőtt. Szeptember végén az aktív havi felhasználók száma 1,55 milliárd volt, ami 14 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi látogatói számot. Mobil eszközzel havonta 1,39 milliárdan használták a közösségi oldalt. Augusztusban egy másik jelentős eredményt is elért a Facebook: a napi látogatók száma első ízben haladta meg az 1 milliárdot.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.