Hirdetés
. Hirdetés

Mobil csúcstalálkozó decemberben

|

A mobiltelefonok és a kapcsolódó szolgáltatások jelenét és jövőjét mutatják be december 1-3 között az új SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

Hirdetés

A Mobil Show 2006 szórakoztató kiállítás és vásár színpadi programokkal és interaktív bemutatókkal átfogó képet ad a hagyományos beszéd alapú szolgáltatások mellett mind szélesebb körben megjelenő multimédiás választékról, a videotelefóniáról, a mobilinternetes alkalmazásokról, és a mobil Tv-ről, valamint a mobil parkolási rendszerről.

A Mobil Show 2006-on meghirdetik a Miss Mobil Show 2006 MMS-es szépségversenyt és a Mobil Show év díjazottainak versenyét is. A szakmai zsűri több készüléket is jelölt a mobil eszközök kategóriáiban az év üzleti telefonjának, multimédia díjasának, fashion mobiljának, valamint a legjobb PDA-telefonjának. A nagyközönség webes szavazása alapján dől el az első hely sorsa az eszközök mellett a legjobb, illetve legnépszerűbb WAP szolgáltatás.

A Mobil Show 2006 rendezvénysorozat következő elemeként jövő májusban szervezik meg a Mobil Konferencia 2007-et.

A mobil média ipar világszerte rohamos fejlődésen megy keresztül: hazánkban évi 6 milliárd forintos forgalmával önálló és jelentős üzletággá fejlődött és immár közel tízmillió mobilfelhasználó többsége számára elérhetők az új szolgáltatások.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.