Hirdetés
. Hirdetés

MS Gold partner a rEVOLUTION

|

A Microsoft Magyarország Gold Certified partnere lett a rEVOLUTION Software. A cég 2007-re 400 milliós ERP-bevételre számít.

Hirdetés

A vállalat 13 évvel ezelőtt jelent meg a hazai piacon saját fejlesztésű, Windows-alapú ügyviteli rendszerrel. Mára a cég forgalmának több mint 35 százaléka a Microsoft szoftvereinek forgalmazásából és bevezetéséből származik, amelyen belül jelentős súlyt képviselnek a saját fejlesztésű, a kis- és középvállalatok számára készített Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre épülő iparági - elsősorban az építőipari - megoldások.

A rEVOLUTION Software az elmúlt egy évben jelentős struktúraváltást hajtott végre, amelynek során komoly hangsúlyt fektetett a kis- és középvállalati ERP rendszerek értékesítésre és az ezekhez tartozó szolgáltatásokra. A vállalat negyedik éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt 17 projektben több mint 40 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert. A vállalat tervei szerint 2007-ben újabb 15 értékesítésre kerülhet sor, így a szóban forgó területről származó bevétele több mint duplájára nőve elérheti a 350 millió forintot, a teljes ERP-bevétel pedig a 400 millió forintot.

A cég 2006-ban az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában működő cégek számára fejlesztett ki olyan informatikai megoldást, amely a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer alapfunkcióira épülve alkalmas a fenti cégtípusoknál a hagyományos vállalatirányítási igényeken kívül megjelenő likviditáskezelési és kontrolling problémák kezelésére.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.