Hirdetés
. Hirdetés

Munkatáborrá alakult a RIM ottawai irodája

|

Nyaralás helyett hatnapos munkahetek várnak egyes alkalmazottakra.

Hirdetés

A kanadai Research In Motion a múlt héten négy nagyon rossz hírrel is szolgált legutóbbi negyedévét taglaló pénzügyi jelentésének nyilvánosságra hozatalakor: egyrészt a készülékeladásaik durván csökkentek, másrészt részben emiatt nyolc év után először veszteségesen működött a vállalat, harmadrészt elbocsátanak újabb 5000 munkavállalót, negyedrészt pedig az idén ősszel piacra dobni kívánt Blackberry 10-es mobiljaik szoftveres okokból csak a jövő év elején mutatkozhatnak be.


Az Ottawa Citizen nem túl friss, ám a nemzetközi sajtó által csak most felkapott beszámolója szerint a RIM vezetősége az előbb említett szoftveres problémák miatt a Blackberry 10 fejlesztésével foglalkozó ottawai irodáját lényegében munkatáborra alakította: az alkalmazottak egy jókora hányadának 6 napossá vált a munkahetük, emellett pedig szabadságot is csak óriási szerencsével kaphatnak.


Mindez az eddigieknél is komolyabb kérdéseket vet fel a Blackberry 10 állapotával kapcsolatban, hiszen a hírek szerint az érintett dolgozóknak azért kell erőltetett tempóban dolgozniuk, hogy a gyártó következő generációs mobiljai a jövő év elején piacra kerülhessenek – tehát nem arról van szó, hogy mégis megpróbálnák az őszre kiadható állapotba hozni a szoftvert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.