Hirdetés
. Hirdetés

Nagyköveti program a vállalkozókért

|

Nem csupán lakossági, hanem vállalati téren is meghatározó hitelintézet Magyarországon az OTP Bank. A bank szeptemberben megnyíló pályázatának célja, hogy nagyköveti program keretében partneri viszonyt alakítson ki céges ügyfeleivel, legyenek azok akár induló vállalkozások, akár piacvezetők.

Hirdetés

Tanulni egymástól minden piaci szereplő érdeke. Az OTP Business Nagykövet Programjával a hitelintézet aktív párbeszédet kezdeményez ügyfeleivel, hogy még inkább a hazai vállalkozói szegmens szakértőjévé váljon. A programba pályázati úton várja a bank olyan cégek, vállalkozások jelentkezését, amelyek szívesen vesznek részt a közös gondolkodásban.

Hirdetés

- Természetesen mi is sok adatot látunk, és sok visszajelzést kapunk a hálózattól, de leginkább abban hiszünk, ha közvetlenül beszélgethetünk az ügyfeleinkkel - mondja Fekete Szilárd, az OTP Business főosztályvezetője. - Kollégáimmal azért dolgoztuk ki az OTP Business Nagykövet Programot, hogy úgy segítsük a résztvevők üzleti sikereit, hogy közben motiváló élményeket szerzünk számukra. A program kiemelt célja, hogy a piaci trendek, folyamatok áttekintésével feltérképezzük a vállalkozók igényeit, szükségleteit, amelyek megoldásában a jövőben még aktívabb szereplőként kívánunk részt venni. Az OTP Business lojális ügyfeleit nemcsak közös gondolkodásra invitálja - széles körű kommunikációs tevékenységébe is bevonja majd.

Fekete Szilárd, az OTP Business főosztályvezetője

Jelentkezni egyszerű
A programra bármely Magyarországon bejegyzett egyéni vállalkozó, gazdasági társaság jelentkezhet, ha rendelkezik az OTP Banknál vezetett vállalkozói számlaszerződéssel. Jelentkezni igen egyszerű, és nem tart sokáig: a teljes kkv-szektorból fogadják a jelentkezéseket a nagykovet.otpbusiness.hu weboldalon, szeptember 23-ig, kizárólag online.

A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki szeptember végéig az OTP Business Nagyköveteket. A kiválasztás legfőbb szempontjai, hogy a Nagykövetek és az általuk képviselt cégek, szervezetek összhangban legyenek az OTP Bank márkaértékeivel és az OTP Business hosszú távú kommunikációs céljaival.

Szakmai inspiráció és együttműködés
A pályázat alapján közel 50 kiválasztott vállalkozás lesz a 2018. október 18. és 2019. április 30. közötti OTP Business Nagykövet Program résztvevője. Fekete Szilárd szerint olyan vállalkozói közösség létrehozása a cél, amelyben az OTP Bank és a résztvevők együtt gondolkodnak a vállalkozásokat érintő, fejlesztendő területekről, és szereplésükkel adott esetben az OTP Business kommunikációját is segítik. A vállalkozások számára a részvétel egyúttal szakmai inspirációs és információs platform lesz, ahol tudás megszerzése mellett kapcsolatépítésre is lesz lehetőség. - Sok olyan példát láttunk már, amikor egy cég lendületét, így újabb sikereit egy kezdeti elismerés vagy együttműködés adta meg - magyarázza a szakember.

Közösségi események
A program kiválasztott résztvevői havonta egyszer alkalmanként 4 órás programon vesznek részt. Minden alkalommal más-más téma lesz terítéken, olyanok, mint például a partnerség és az elismerések. A témába bevezető inspirációs szakértői előadás után kezdődnek majd az eszmecserék - moderált csoportos beszélgetések - a résztvevők között, minden alkalommal négy párhuzamos csoportban.

Minden résztvevő vállalkozás megjelenési lehetőséget kap az OTP Business országos, helyi és belső kommunikációs anyagaiban: online kisfilmekben, nyomtatott és elektronikus kommunikációs anyagokban, a program ideje alatt használhatja az OTP Business Nagykövet címet és annak logóját. A bank azoknak is megköszöni az együttműködést, akiket érvényes pályázatuk ellenére nem választanak be a nagykövetek közé: a nyertesek mellett ők is eBiz by OTP Business STANDARD szolgáltatási csomag előfizetést kapnak 6 hónapra.

További információ a nagykovet.otpbusiness.hu oldalon érhető el

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.