Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír a Xiaomitól

|

Hivatalos márkaképviseletet nyitott Magyarországon a kínai gyártó.

Hirdetés

Hirdetés

A világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójaként számon tartott, az idei év harmadik negyedévében világszerte 32,7 millió mobil eladásával 9,1 százalékos globális piaci részesedést szerző Xiaomi hivatalos képviselettel jelenik meg Magyarországon. Ez egyúttal azt jelenti, hogy a kínai gyártó telefonjai megjelennek a mobilszolgáltatók kínálatában.

A Xiaomi már így is a harmadik legnépszerűbb márka hazánkban, száz Magyarországon eladott okostelefonból 18-at ők gyártottak. 

A vállalat karácsonyi újdonságai között megtalálható a Redmi Note 8T modell 6,3 hüvelykes HD kijelzővel, Snapdragon 655-ös processzorral, 48 megapixeles kamerával és 4000 mAh-es kapacitású akkumulátorral 74990 forintért (4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos tárolóval), valamint a Mi Note 10 csúcsmodell 6,47 hüvelykes AMOLED kijelzővel, Snapdragon 730G processzorral, 5 hátoldali kamerával (108 megapixeles érzékelővel), 5260 mAh-es kapacitású akkumulátorral 199990 forintért (6 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóval).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.