Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon jó hír UPC Directeseknek

|

Két HD csatornával bővül a UPC Direct kínálata. Az RTLII HD a 126., a Film+ HD pedig a 127. pozíción érhető el a Medium TV csomagban.

Hirdetés

Az idei nyarat a UPC Direct két HD csatorna bevezetésével köszönti. Május 27-től az RTL Magyarország két csatornája, az RTLII HD és a Film+ HD is a UPC Direct Medium TV csomagjának részét képezi, így szinte minden HD-adás vételére alkalmas berendezéssel rendelkező ügyfele számára elérhetővé válik. 

Hirdetés

Akik útközben is szeretnek filmekben, műsorokban elmerülni, vagy szívesen néznek egyszerre különböző tartalmakat különböző eszközökön, azoknak jó hír, hogy az említett HD csatornák a minden előfizető számára díjmentesen letölthető UPC Direct Now alkalmazáson keresztül is nézhetők lesznek, ugyanezen csatornák SD változatait váltva.

Mindkét csatorna izgalmas júniussal kecsegtet, hiszen a filmvilág klasszikusaitól kezdve egészen a legújabb sci-fi trilógiákig nagyon széles a választék.

A UPC Direct ügyfeleit hamarosan további újdonság várja, hiszen az RTL Magyarországgal kötött megállapodás keretében hamarosan várható még az RTL Most+, az RTL prémium streaming szolgáltatásának bevezetése is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.