Hirdetés
. Hirdetés

Nem fogja kitalálni, hol telepítenek 4 millió Windows 10-et

|

Ez az eddigi legnagyobb szabású nagyvállalati migráció az új operációs rendszerre.

Hirdetés

Négymillióval közelebb kerül a 2018 nyaráig elérni tervezett 1 milliárdos Windows 10 felhasználói táborhoz a Microsoft: az amerikai Védelmi Minisztérium egységesíteni kívánja 4 millió számítógépének operációs rendszerét, amelyeket mind a Windows 10-re frissítenek egy éven belül. Mind ez ideig ez a legnagyobb szabású bejelentett Windows 10 telepítés nagyvállalati környezetben. A Védelmi Minisztérium rendkívül gyorsan döntött a migrációról, hiszen az új operációs rendszer megjelenése óta még fél év sem telt el. Az amerikai kormányzat részéről megnyilvánuló bizalom a Windows 10 iránt jelzés lehet a nagyvállalatoknak, hogy számukra is eljött az ideje a váltásnak.

Arról nincs információ, hogy a Windows 10-re való áttérés mennyibe fog kerülni a minisztériumnak, amely egyébként évente 44 milliárd dollárt költ informatikára és kiberbiztonságra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.