Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi szoftverfejlesztési minősítést kapott az IQSYS

|

A vállalat a hazai cégek közül elsőként szerezte meg teljes szervezetére a speciálisan szoftverfejlesztő cégek számára kidolgozott nemzetközi minősítést.

Hirdetés

Az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. sikeresen teljesítette a CMMI v1.2 ML 2 (Capability Maturity Model Integration Maturity Level 2) érettségi szintjéhez tatozó valamennyi követelményt. A CMMI reprezentáció 2-es érettségi szint magában foglalja a követelménykezelés, a projekttervezés, a projekt-követés és irányítás, az alvállalkozói és beszállítói megállapodások kezelése, a folyamat és termék minőségbiztosítás, a mérés és analízis, valamint a konfigurációkezelés folyamat területeket.

Az IQSYS Zrt. az amerikai SEI (Software Engineering Institute) által megfigyelt külső minősítő audit során eredményesen bizonyította, hogy a CMMI modell által definiált hét folyamatterület valamennyi célkitűzésének megfelel. A minősítés a SCAMPI A (Standard CMMI Appraisal Method for Process Improvement) követelményeinek megfelelően történt.

Az IQSYS CMMI ML 2 minősítése szervesen ráépül a vállalat teljes tevékenységi körét lefedő, az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelő, integrált minőségirányítási rendszerre, amely a környezetközpontú- és információbiztonsági irányítási rendszerekkel szemben támasztott követelményeknek is (ISO 14001:2004, ISO/IEC 27001:2005) megfelel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.