Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi terjeszkedésbe kezd a Kulcs-Soft

|

A társaság 2010. éves üzleti tervének megfelelően a Kulcs-Soft megkezdte a terjeszkedést a nemzetközi piacon - jelentette be a Budapesti Értéktőzsde "B" szekciójában jelenlévő informatikai vállalkozás közleményben.

Hirdetés

A tájékoztatóban úgy fogalmaznak, hogy a június 10-i spanyol piacra lépést követően gyorsan következett a többi ország is, és mára már Szlovákia, Románia, Csehország, Oroszország, Anglia, Egyesült Arab Emirátus és Dél-Afrikai Köztársaság területén is értékesítik az adott ország nyelvén, lokalizált formában szoftvereiket.

A részvénytársaság nagy előrelépésnek tartja, hogy mára már nyolc nyelven és országban érhetők el a szoftverei. A szoftvereket minden országban a helyi törvényeknek megfelelően lokalizálták, amihez a Kulcs-Soft minden esetben helyi szakemberek segítségét vette igénybe.

A cég tájékoztatása szerint a kezdeti eredmények nagyon kecsegtetők, mert július folyamán a lokalizált verziók hatására a külföldi piacokból származó bevétel július hónapban 200 százalékkal nőtt az előző hónapok bevételéhez képest.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.