Hirdetés
. Hirdetés

Nevet váltott az SPSS Hungary

|

Clementine Consulting néven folytatja tovább tevékenységét az SPSS Hungary, mely egyúttal szolgáltatási portfólióját is kiszélesíti.

Hirdetés

"Az SPSS Hungary-t 2005 óta az adatbányászati, statisztikai alkalmazások egyik vezető szállítójaként ismerhetik a hazai felhasználók. Sikerünket mi sem mutatja jobban, mint hogy mára országszerte kereskedelmi, pénzügyi, kormányzati és akadémiai intézmények támaszkodnak az SPSS technológiára. Idén új fejezetet szeretnénk nyitni cégünk életében. Hét év után szükségesnek érezzük a megújulást, hiszen egyrészt az üzleti környezet és az igények is jelentősen megváltoztak, másrészt pedig cégünk az IBM SPSS termékterület premier szintű üzleti és support partnereként folytatja munkáját Clementine Consulting néven, az IBM szoftvercsapatával szoros együttműködésben" - magyarázza a cég egy múlt héten kiküldött körlevélben, amiben azt is bejelentik, hogy a Clementine Consulting a szoftverdisztribúció mellett a jövőben a korábbinál is aktívabb szerepet tölt majd be az innovatív technológiák bevezetésében és az ezzel kapcsolatos tanácsadásban.

Az új arculat megjelenése a vállalat szolgáltatásportfóliójának bővítésével jár együtt. A továbbfejlesztett, kibővített oktatási palettán a hagyományos képzések mellett új tematikus, speciális szemináriumokat, workshopokat mutatnak be mint például a hitelkockázat elemzés pénzintézetek részére, vagy túlélés elemzés és kezelések hatásidőtartamának vizsgálata orvosi területen. Emellett a szöveganalitikában elért szerepüket tovább erősítve, a termékpalettán a már ismert CLEMTEXT magyar nyelvű kivonatoló eszköz mellett megjelent a hang-, szöveg- és adatbányászati eszközöket integráló CLEMVOICE rendszer is. 

Idén áprilisban is megrendezik az SPSS Adatbányászati és adatelemzési konferenciát immár tizenegyedik alkalommal, valamint az akadémiai szektor részére júliusban az egyhetes SPSS Nyári Iskolát, idén már negyedszerre.

A Clementine Consulting, a világ vezető adatelemző- és statisztikai szoftvereinek magyarországi szállítója, az IBM SPSS termékterület premier szintű üzleti és support partnere Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.