Hirdetés
. Hirdetés

Nincs értelme búslakodva az apokalipszisre várni

|

Mit kell tudnia egy vállalatvezetőnek a fenntarthatóságról?

Hirdetés

A fogyasztók, a vállalati szektor és az állam - mint három jelentős gazdasági szereplő - közül leginkább a vállalatok tehetnek a legtöbbet a fenntarthatóságért, ez a szektor kell hogy legyen a motorja a változásoknak.

A nagy különbség, ami megkülönbözteti hazánkat Európa többi országától, hogy hajlamosak vagyunk elsősorban az államra várni. Szemléletváltozásra van szükség, senki se gondolja, hogy informatikusként vagy egyénileg nem tud tenni ezért az ügyért, mert mindenkinek hozzá kell tennie a saját részét - szögezte le Wiszkidenszky András, a Greenbrands régióigazgatója a Computerworld által szervezett SustainIT 2022 fenntarthatósági konferencián.

De mint mondta, nem kell elkeseredni, van kiút - erről beszélt előadásában, amely itt megtekinthető:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.