Hirdetés
. Hirdetés

Növekvő bevétel és nyereség a Ciscónál

|

A Cisco Systems április 29-én zárult harmadik pénzügyi negyedévében 7,3 milliárd dolláros bevételt ért el, szemben az egy évvel korábbi 6,2 milliárddal.

Hirdetés

A nettó nyereség az idei negyedévben 1,4 milliárd volt (részvényenként 22 cent), ebben benne van egy egyszeri költség-visszatérítés is, amely nélkül a nyereség 1,2 milliárd (részvényenként 18 cent) lenne.

A harmadik negyedév növekedésének zöme az Egyesült Államok és Kanada piacának köszönhető, a két ország együtt a Cisco forgalmának 52 százalékát adja. Nyugat-Európában csupán 10 százalékkal tudták növelni az eladásokat, néhány, volumenében kisebb méretű piacon azonban erős növekedést értek el. Például Oroszországban és Indiában 40 százalékkal bővült a forgalom, a Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló régióban pedig 70 százalékkal.

A negyedik negyedévre vonatkozó előrejelzések a termékrendelés 10-12,5 százalékos növekedését mutatják, és a bevétel várhatóan 18-21 százalékkal lesz magasabb az egy évvel korábbi, hasonló időszakénál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.