Hirdetés
. Hirdetés

Növelné az LCD gyártókapacitást a Sony és a Samsung

|

A Sony és a Samsung Electronics LCD panelgyártó közös vállalata, az S-LCD a tervek szerint 237 millió dollárnak megfelelő összeget invesztálna a Tangjeongban található üzem gyártókapacitásának növelése érdekében.

Hirdetés

Az S-LCD tavaly kezdte meg hivatalosan a működést, és a Sony, illetve Samsung nagyképernyős lapos televízióiba gyártanak LCD paneleket. A jelenlegi havi gyártókapacitás 60 ezer üveglap - egy ilyenből általában több panelt állítanak elő, mérettől függően. Az üzemben 1,87 x 2,2 méteres lapokból például nyolc 40, illetve hat 46 hüvelykes képátlójú panelt lehet feldolgozni.

Egy korábbi fejlesztést már tavaly bejelentettek, amelynek megvalósítása jelenleg is zajlik. A júliusra befejeződő beruházás után 75 ezerre nőhet az egy hónapban feldolgozható üveglapok száma, míg a most bejelentett fejlesztés ezt a számot 90 ezerre emelné, 2007 elejére.

Emellett a második üzem is kivitelezés alatt áll, 2 milliárd dollár értékű beruházás keretében. Ezt csak 2007 közepe után indítanák be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.