Hirdetés
. Hirdetés

Nyílt forráskódú adatbázist forgalmaz az ULX

|

Az ULX kizárólagos disztribútorként és szolgáltatópartnerként szállítja az EnterpriseDB PostgreSQL Plus termékeit.

Hirdetés

Az ULX regionális együttműködés keretében hivatalos disztribútori és szolgáltatói jogosultságot szerzett a vállalati nyílt forráskódú adatbázisokat szállító EnterpriseDB termékeire és szolgáltatásaira - jelentette be ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft.

Az EnterpriseDB lehetővé teszi a vállalatok IT költségeinek csökkentését a PostgreSQL, a világ legfejlettebb nyílt forráskódú adatbázisa segítségével ? fogalmaz a cég közleménye. Az EnterpriseDB termékek ideálisak tranzakció-intenzív alkalmazásokhoz, amelyek kiváló teljesítményt, masszív skálázhatóságot és tulajdonosi adatbázisokkal való kompatibilitást igényelnek. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.