Hirdetés
. Hirdetés

Nyomtatás webről: a HP bevásárolt

|

Német szakértelemmel erősít a Hewlett-Packard.

Hirdetés

A pénzügyi részletek nélkülözése mellett jelentette be az amerikai óriásvállalat a német Hiflex Software bekebelezését. Elmondásuk szerint a germán technológia hozzásegíti a Hewlett-Packardot ahhoz, hogy egyénre szabott online nyomtatási lehetőséget kínáljon. A Hiflex tudásának integrálásával lehetőség nyílik arra, hogy az internetre csatlakozó HP nyomtatókat távolról (nem feltétlenül az irodából, hanem a világ bármely pontjáról) el lehessen érni, és egyénekre szabott nyomtatási anyagot lehessen előállítani.

Hiflex logo
Hiflex logo

„A Hiflex technológia a HP képalkotási és nyomtatási szolgáltatásaiban egyaránt felhasználásra kerül és segít a vállalat felhőalapú portfoliójának kibővítésében" - nyilatkozta szűkszavúan a kék-fehér óriás.

Mit is tartalmaz a németek tudástára? A nyomtatóiparban alkalmazott információkezelő rendszert, mely rendelkezik nyomtatás-feldolgozással, anyag- és felhasználókezeléssel illetve fizetési modullal. Emellett egy webshop platformot, melyet ügyfelei személyre szabott nyomatok készítéséhez használhatnak, ideértve az olyan termékeket, mint a névjegykártyák, szórólapok és brosúrák. A nyíltforrású Drupal tartalomkezelő megoldásra alapuló platform online megrendelési lehetőséggel biztosítja a gyors és 0-24 órás kiszolgálást. A rendszer az XML-alapú JDF-fel (Job Definition Format) kompatibilis - ezt a szabványt használja a design, a kiadói és a nyomtató iparág a munkafolyamatok automatizálásához.

Németország nyugati csücskében, Aachenben alapították a Hiflex vállalatot, még 1991-ben. Akvizíciója után is folytatja tevékenységét a német cég, immár a HP berkeiben, árulta el utóbbi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.