Office 2007: közeleg az Armageddon!

|

Három hónap múlva vége a támogatásnak, és a csomagot használók a hackerek szabad prédái lesznek.

Azoknak az egyéni felhasználóknak és vállalkozásoknak, amelyek még mindig az Office 2007-el dolgoznak, már csak három hónapjuk maradt, hogy egy újabb Office-változatra álljanak át. Az Office 2007 támogatása ugyanis október 10-én lejár: ettől fogva a Microsoft nem javítja ki a biztonsági réseket és az egyéb hibákat, és szaktanácsadást sem nyújt a csomaghoz.

A csomag részei a támogatás lejárta után is futni fognak (bár egyes funkcióikban lehetnek zavarok), a biztonsági frissítések hiánya miatt azonban a szoftverhez makacsul ragaszkodó felhasználók a legkülönbözőbb hacker-támadásoknak teszik ki rendszereiket.

Aki október 10. után is szeretne hozzájutni a frissítésekhez, annak az Office 2010-re, vagy egy még frissebb változatra kell váltania. A Microsoft nem meglepő módon az előfizetéses Office 365-et aljánlja.

Októbertől a Office 2007 alkalmazásainak működése is akadozhat. A legnagyobb problémák az Outlook 2007-el lesznek, amely nem tud majd csatlakozni az Office 365 postaládákhoz.

Hirdetés

 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.