Hirdetés
. Hirdetés

Okostelefon RealSense 3D kamerával

|

Az Intel által a CES-en bemutatott referencia mobilt 399 dollárért kínálják majd.

Hirdetés

A világ legnagyobb lapkagyártója egy 3D RealSense kamerával ellátott okostelefont fejlesztett ki, amely felismeri a tárgyakat, valamint detektálja a mozgást és kézmozdulatokat, mint egy Kinect kamera. Az itt alkalmazott 3D kamera kisebb és fejlettebb változata a PC-kbe és tabletekbe épített RealSense kameráknak. A 399 dolláros árért egy androidos okostelefont kapnak a vásárlók, 6 hüvelykes, 2560x1440 képpontos felbontású kijelzővel, Intel Atom x7-Z8700 processzorral és 64 GB-os tárolóval.

Az eszköz szélén elhelyezett RealSense ZR300 mélységérzékelő kamera másodpercenként 10 millió képpontot képes rögzíteni. A mobilt felszerelték egy 2 megapixeles előlapi és egy 8 megapixeles hátlapi kamerával is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.