Hirdetés
. Hirdetés

Olcsóbb lesz az iPhone X

|

Az elemzők egy része 2018-ban árcsökkentést vár az Apple-től.

Hirdetés

Hirdetés

Elég ellentmondásosan ítélik meg az elemzők az Apple iPhone X-ének esélyeit a közeljövőben.

A CLSA szakértője, Nicolas Baratte 2018 elején nem vár robbanásszerű keresletnövekedést, mivel úgy véli, hogy azok a vásárlók, akik igazán vágytak az újdonságra, már 2017 végén megvették álmaik iPhone X-ét.

A negyedik negyedévben az iPhone X-eladások 30 és 35 millió közé estek, és a CLSA szerint ez a szám 2018 első negyedében sem növekszik jelentősen.

A Piper Jaffray elemzője, Michael Olson viszont komoly növekedést prognosztizál, és arra számít, hogy az Apple vonzóbb árakkal igyekszik majd fellendíteni a forgalmat. Ezt megteheti úgy, hogy olcsóbban kezdi árulni a jelenlegi iPhone X-et, de úgy is, hogy piacra dob egy megfizethető árú változatot a mobilból. Az elemző minkét megoldásra lát esélyt.

A pletykák szerint egyébként az Apple idén három új iPhone modellt készül kiadni. Az első az iPhone X utóda lehet, a második egy méretesebb, 6,5 hüvelykes kijelzővel ellátott mutáció, a harmadik pedig egy  6.1 hüvelykes, LCD paneles változat, amelyik az olcsó alternatíva szerepét töltené be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.